HERTZ SALES EXECUTIVE TALENT PROGRAM

เรากำลังมองหาคนคิดเชิงบวก ที่สามารถพัฒนาและสร้างได้เช่นคุณ เพื่อร่วมเป็นส่วนหนึ่งกับ HERTZ SALES TALENT PROGRAMเกี่ยวกับ โครงการ

ร่วมเป็นส่วนหนึ่งกับเรา ในการเดินทางที่น่าตื่นเต้นเพื่อที่จะพัฒนา และเติบโตในสายอาชีพที่คุณรัก โดยโครงการนี้เรามุ่งมั่นที่จะสร้างทักษะ และความรู้การทำงานในสายงานขาย ผ่านการฝึกอบรมและการลงมือปฏิบัติจริงที่จะช่วยให้คุณเรียนรู้ และพัฒนาทักษะในการขายแบบมืออาชีพอย่างมีประสิทธิภาพ

เรารู้ดีว่าผู้คนต่างมีความเป็นเอกลักษณ์ และสไตล์การทำงานที่ถนัดแตกต่างกัน ดังนั้นเราจึงออกแบบประสบการณ์การเรียนรู้ที่เป็นเอกลักษณ์ และเหมาะสมสำหรับบุคคล โดยเรายึดมั่นในการพัฒนาและส่งเสริมความเป็นเอกลักษณ์เฉพาะตัวของคุณ และเตรียมความพร้อมในเส้นทางอาชีพของคุณ เพื่อก้าวขึ้นเป็นผู้จัดการฝ่ายขายในอนาคตที่ Hertz Thailand

 เราขอต้อนรับ และเชิญชวนคุณมาเป็นส่วนหนึ่งของการร่วมประสบการณ์ที่ดีที่สุดกับเรา เพื่อแสดงศักยภาพของคุณ ไปสู่ความสำเร็จที่ยิ่งใหญ่ไปด้วยกัน

เกี่ยวกับ Hertz

ตั้งแต่ปีพ.ศ. 2546 ที่เฮิร์ซ ประเทศไทย ได้ก่อตั้งขึ้น เราได้ให้บริการกับลูกค้ามากมาย ทั้งจากนักท่องเที่ยวชาวไทย และต่างประเทศ รวมถึงการเดินทางเพื่อเจรจาทางธุรกิจต่างๆ มากมาย ในฐานะผู้ให้บริการรถเช่าชั้นนำ

ที่เพียบพร้อมไปด้วยทรัพยากรที่แข็งแกร่ง และความมุ่งมั่นในการปฏิบัติตามมาตรฐานสากล ด้วยสาขาที่ครอบคลุมทั่วภูมิภาคทั้งประเทศไทย 16 สาขา และยังคงมุ่งมั่นที่จะขยายสาขาอย่างต่อเนื่องเราพร้อมที่จะให้บริการคุณ เพื่อการเดินทางจากท่าอากาศยานสู่สถานที่ต่างๆ ที่สวยงามของประเทศไทย รวมถึงเป็นส่วนหนึ่งในความสำเร็จที่เชื่อมต่อการเดินทางเพื่อธุรกิจของคุณ

เพื่อให้แน่ใจว่าทุกการเดินทางของคุณจะเต็มไปด้วยความสุข และความสำเร็จ แม้จะเป็นผู้นำในอุตสาหกรรมการบริการรถเช่า แต่เราก็ไม่เคยนิ่งนอนใจ เรายังคงมุ่งมั่นที่จะพัฒนาการบริการของเรา เพื่อมอบประสบการณ์ที่ดีที่สุดให้กับลูกค้าของเราทุกคน

แรงผลักดันพื้นฐานซึ่งเป็นศูนย์กลางของความสำเร็จของเรา คือ "บุคลากรของเรา"
เราให้ความสำคัญกับคนที่มีความมุ่งมั่น มีทัศนคติที่ดีในการเรียนรู้และแสดงออกถึงศักยภาพที่ยอดเยี่ยม
เราลงทุนในบุคลากรของเรา เพราะพวกเขาคือสินทรัพย์ที่ยิ่งใหญ่ที่สุดของเรา

ข้อมูลการติดต่อ

  • กรุณาติดต่อ : คุณศิริพงษ์, คุณสุภรัตน์ (ฝ่ายบุคคล) เบอร์โทร 08 8002 6810
  • สถานที่ทำงาน : บริษัท พารากอน คาร์ เรนทัล จำกัด 46 อาคารสำนักงานโครนอสสาทร แขวงสีลม เขตบางรัก กรุงเทพมหานคร 10500 
  • แผนที่ : https://goo.gl/maps/h3KAxbNrJF5GTtFQA

วิธีการสมัคร

  • ส่ง Resume มาที่ : hr@hertzthailand.com
  • กรอกข้อมูล ผ่านฟอร์ม : Google Form Link
  • หรือแสกน QR Code เข้ามาเพือกรอกข้อมูล

            


We’re looking for Growth Mindset like yours to be part of HERTZ SALES TALENT Program. ‍️ABOUT THE PROGRAM

Join us on an exciting journey of growth and development as we dedicate a full year to accelerate your sales career. Through a combination of on-the-job training and real-life scenarios, you will gain valuable insights into the sales process and enhance your skills to drive results. We understand that each individual is unique, and that's why we provide a tailored learning experience that allows you to shape your own career path.

We are committed to recognizing and nurturing your strengths, fostering continuous improvement, and preparing you to become a future sales executive manager at Hertz.

We extend a warm welcome to you and invite you to embark on this enriching journey with us. Together, let's unlock your full potential and achieve great success in the world of sales.

ABOUT HERTZ

Since 2003, Hertz Thailand has been dedicated to providing exceptional car rental services throughout the country. As a leading company with a strong financial foundation and commitment to international standards, we continuously strive to exceed customer expectations.

With our nationwide presence, currently comprising of 16 branches and expanding, we ensure convenience and accessibility for our customers. We connect you from your air travel to the road and to many more beautiful places to explore in Thailand - a perfect holiday getaway or to accommodate your business occasion whether it is on weekdays or weekends.

We are constantly seeking ways to improve and innovate our services, shaping the future of the car rental industry in Thailand.

With our focus on expansion and the introduction of
new services, we are poised to remain as leaders in the industry. At Hertz Thailand, our priority is delivering the best possible experience to our customers.

We are excited about the future and confident in our ability to maintain our position as a leader in the car rental industry in Thailand.

The fundamental driving force, which is central to our success, is our people.

We value people who are ambitious, have a great learning attitude and present great potential in character.

We invest in our people because they are our greatest assets.

Contract Hertz

  • Please Contract : Siripong, Suparut (HR Department) 08 8002 6810
  • Workplace : Paragon Car Rental Co., Ltd Kronos Sathon Office Building 46 North Sathon Rd., Silom, Bangrak, Bangkok 10500
  • Map : https://goo.gl/maps/h3KAxbNrJF5GTtFQA

How To Apply